Wat los ik voor jou op?

Investeren in professionele teksten en interessante content betekent meer conversie op je website en dus meer omzet. Helder toch?

Maar wat lost het inhuren van een tekstschrijver zoals ik nog meer voor je op? Ik vind die vraag soms nog best lastig. Waardepropositie, pain and gain, je kent het wel, al die dingen waar je als ondernemer over nadenkt. Elke pitch dwingt mezelf er weer over na te denken.

Relax! Je teksten zijn helemaal oké.

Maar goed, even alle valse bescheidenheid opzij gezet, want eigenlijk is het heel simpel.

  1. Het grootste geschenk dat ik je kan geven is rust. Rust in je hoofd, want je hebt mij ingehuurd voor een klus en ik zorg ervoor dat die klus geklaard wordt. Over het algemeen red ik mijzelf vrij aardig, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik iedere  vijf minuten met een vraag aan de telefoon hang. En afspraak is afspraak, daar kun je van op aan.
  2. Veel mensen kunnen zelf goed iets op papier zetten. Maar soms is het taalgebruik te wollig, het stuk is te lang of niet geschikt om via mobiel te lezen. Dan is het verstandig een eindredacteur in te huren. Resultaat: professionele teksten waar je geen omkijken meer naar hebt.
  3. Met veel passie en deskundigheid worden de beste verhalen geschreven, maar is dat ook de meest effectieve informatie om de doelgroep te bereiken? Niet altijd. Een tekstschrijver leest mee, denkt mee en adviseert over het zo helder en aantrekkelijk mogelijk verwoorden van de boodschap. En soms heb je ook gewoon een professional ‘van buiten’ nodig die durft te schrappen.
  4. Extra capaciteit nodig? Ook een goed functionerende website heeft af en toe een update nodig. Ik help bij het invoeren van nieuwe informatie op de website of in de webshop. Freelance of op projectbasis.